MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000277WebSolarLogBackendpublic2014-12-09 09:302014-12-28 15:05
Reporterwimlem 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000277: Generated power stays 0
DescriptionI installed a new PI with WSL (trunk 1892). The meters are working and i can see that the inverter is working. But the generated power stays 0, while it should increase (see http://solar.i-lektra.com/ [^])

I had the same with the stable version, but i cannot figure out what the problem is.

TagsNo tags attached.
Attached Filespng file icon Capture.PNG [^] (364,747 bytes) 2014-12-09 09:30

- Relationships

-  Notes
(0000513)
wimlem (reporter)
2014-12-09 09:36

Also, when started got this message;
Hello,

WebSolarLog experienced an error.

Error in hook CoreAddon.onLiveData error: SQLSTATE[HY000]: General error: 17 database schema has changed

(Testing the Power-One from the communication page is not working btw.)
(0000514)
wimlem (reporter)
2014-12-09 11:50

I guess that the testing in trunk 1892 is a bug :)

All of the sudden WSL tells me, that there is 1 kWh generated. While I know this is not true.
(0000515)
wimlem (reporter)
2014-12-28 15:05

contacted marco. It is a fault in the power-one 2.5.
Created a ticket at ABB;
Case Description:
"Epartial and Etotalt values not in exact figures

You can close this one.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2014-12-09 09:30 wimlem New Issue
2014-12-09 09:30 wimlem File Added: Capture.PNG
2014-12-09 09:36 wimlem Note Added: 0000513
2014-12-09 11:50 wimlem Note Added: 0000514
2014-12-28 15:05 wimlem Note Added: 0000515


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker