MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000255WebSolarLogFrontendpublic2014-03-30 23:522014-08-21 16:55
ReporterPaolo 
Assigned Tomfrijmann 
PriorityhighSeveritymajorReproducibilityalways
StatusassignedResolutionopen 
PlatformRaspberryOSRaspbian + chorme/firefoxOS Versionlatest
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000255: Compare month shows 0 production in the 1st day of month
DescriptionCompare month shows 0 production in the 1st day of month. These values in particular were inserted using "WSL :: Configuration :: Yields".

Yields page shows every values, compare pages shows 0 in the 1st day of month.

Compare
month harvested cum.harvested
01-01-2014 0.00 0.00 <--- Value missed on graph, should be 8.51
02-01-2014 1.90 1.90
03-01-2014 2.93 4.83

History january 2014
Day Kwh Device Actions
1 8.51 8.51 edit
2 1.9 1.9 edit
3 2.93 2.93 edit


BTW, march (wsl was running and collected live values) is ok, 1st day is correctly shown.
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000466)
mdiphoorn (administrator)
2014-08-11 15:57

Is this still a problem?
(0000469)
Paolo (reporter)
2014-08-11 17:48

Yes, using last trunk version available (1845), 1st of month values are 0 for some months.

I get right values (!=0) for 1st day of month, starting from feb-2014 to aug-2014, but 0 on 1st of month starting from jan-2014 backward to my oldest yields (aug-2013).
(0000472)
mdiphoorn (administrator)
2014-08-12 20:35

Can you please send me the url off your site? martin(at)diphoorn(dot)com
(0000473)
Paolo (reporter)
2014-08-13 09:40

I'm sorry but website is not published outside the LAN. :( Please tell me what you need for debug and I'll send it to you.

BTW: I confirm that problem is somehow related to months not fully logged by websolarlog. I checked every month and 0 on 1st day of month is for months that haven't every days logged by wsl, but some days manually inserted on yields page.

I started logging with wsl on feb 24th 2014 and from feb 2014 backwards and every 1st day of month has 0 on compare page.

PS: I don't know if related or not but year's stats start on 2nd of jan on graph.
(0000474)
mdiphoorn (administrator)
2014-08-13 10:31

I need your database so i can easily test it.
(0000477)
mfrijmann (administrator)
2014-08-21 08:58

Hi Paolo, could you please provide us your database?
(0000487)
Paolo (reporter)
2014-08-21 16:55

I sent the link for db to martin(at)diphoorn(dot)com.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2014-03-30 23:52 Paolo New Issue
2014-08-11 15:57 mdiphoorn Note Added: 0000466
2014-08-11 17:48 Paolo Note Added: 0000469
2014-08-12 20:35 mdiphoorn Note Added: 0000472
2014-08-13 09:40 Paolo Note Added: 0000473
2014-08-13 10:31 mdiphoorn Note Added: 0000474
2014-08-21 08:58 mfrijmann Note Added: 0000477
2014-08-21 09:22 mfrijmann Assigned To => mfrijmann
2014-08-21 09:22 mfrijmann Status new => feedback
2014-08-21 16:55 Paolo Note Added: 0000487
2014-08-21 16:55 Paolo Status feedback => assigned


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker